Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Oh, happy day!

2008-09-17 17:29:33 i Allmänt

Jag är på bra humör idag. Helt sanslöst bra humör. Det måste bero på att jag började dagen med att först få ur eventuella aggressioner genom att pressa lite vikter och efter det avnjöt ett stillsamt bodybalance-pass. Mitt höstlöfte nummer 1 var att gå på minst ett avslappnande pass (yoga/bodybalance) i veckan för att sänka den mentala och fysiska stressnivån som tenderar att stiga väl högt ibland. Se så förutseende jag blivit på sistone! Nu har jag mått bra hela dagen. Att vår språksociologilärare är bra är också ett plus! Jag har lätt att favorisera lärare som lägger upp dagen strategiskt och framförallt pedagogiskt. Det är många som bara babblar och tror att man ska kunna sitta stilla i full koncentration i fyra timmar i sträck. Fram för diskussioner och fikapauser!

Höll på att glömma en sak: att komma hem till ett nystädat hem utan att man själv rört minsta städpinal gör inte dagen sämre direkt. Det är många av mina tjejkompisar som tycker att jag borde skicka ut Patrik på "lärdomsuppdrag" i syfte att främja jämställdheten!

Ikväll ska jag på besök i Idas nya lägenhet!

Skriv en kommentar