Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Läsarspekulationer.

2008-09-14 12:33:53 i Allmänt

Här kommer som utlovat mina spekulationer kring er läsare. Jag vet att min familj läser, mina vänner läser också, några släktingar och några randoms. Då är vi uppe i cirka 25. Men resten av alla läsare då? Vilka är de?

Jag har aldrig "marknadsfört" min blogg via andra communitys (typ Apberget, Facebook eller något annat mer intresse/levnadsstils-inriktat forum) för jag har dels inte kommit på tanken och dels vill jag skriva för skrivandets skull och inte för mina läsares skull. Dessutom är jag inte medlem i något av de ovanstående forumen då jag för längesedan känner att jag är nöjd med mitt sociala liv. Jag och en vän pratade om det senast igår: vill man veta något om någon person man bryr sig om får man reda på det förr eller senare, man behöver inte sitta och chatta om problemen/händelserna/resan eller vad det kan vara utan man kan endera använda den eminenta uppfinningen telefonen alternativt traska hem till personen ifråga och SAMTALA.

Det kan ju tyckas märkligt att jag då för cirka ett år sedan skaffade en blogg för att skriva för min egen skull då en blogg når ut till Kalle i Kiruna och Molly i Malmö och hela övriga världen också. Vi snackar ju world wide web. Jag hoppas dock ni förstår grundtanken; tänka, formulera, skriva, publicera. Självklart går det inte att komma ifrån att det också är kul med läsare, då får man ju någon att skriva till. Missta er ej här när jag ovan skrivit att jag skriver för min egen skull - det gör jag fortfarande - men det är lättare när man har en slags mottagarram att förhålla sig till, dock är det fortfarande jag som härskar över tangenterna i alla fall på min blogg vilket ju förefaller sig helt naturligt. Något annat skulle enbart  vara konsigt och man skulle genast stoppas i facket "köpt blogg" - begrepp för privat blogg som innehåller mer reklam för diverse marknadsområden än deras egentliga liv.

Åter till läsarfunderingarna. Vilka är ni egentligen? Jag är rätt nyfiken av mig vilket många redan listat ut vid det här laget och jag skulle finna stor förnöjsamhet om jag fick namnlista på samtliga läsare. Å andra sidan är det rätt spännande med anonymitet. Eller hur?


Kommentarer

Så är det när man pysslar;)

Ja vet, Patrik körde ju på en bra `fegar`taktik!

Vi har mer vett och kör därför laserdoom ngn gång snart tycker jag:)!
Jag läser! Men det visste du nog redan.



Jag är måttligt nyfiken på vilka mina läsare är. Jag kan bara lista ut kanske 30 stycken. Då återstår typ 70-75 st!

Och vilka är det som prenumererar med bloggkoll? DET skulle jag vilja veta. Jag är så nyfiken.
Lajsa
Jag läser också :) Vi måste ses snart tycker jag, träna nåt i veckan, eller en prommis runt nydalasjön? kram Lisa
vet inte hur jag hittade hit, troligen genom någon som länkat till din blogg.

Skriv en kommentar