Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Badrumsplaner!

2008-09-15 12:36:16 i Inredning

När Patrik köpte denna lägenhet dec 2006 målade vi om ALLT. Hallen, sovrummet, köket och vardagsrummet. Nu återstår toaletten som just nu är fruktansvärd. Dock vet jag att jag kanske överdriver, alla säger det i alla fall, men ni vet hur jag är med färg och sånt. Nu har jag och Patrik äntligen bestämt att vi ska lägga nytt golv, måla väggarna och köpa nytt badrumsskåp. Projektet tar sin början kvällen den 22 oktober efter Patriks sista träning för denna säsong och då gäller det att vara snabba för Örjan (ESK:s tränare) drar väl igång med psykträningen igen efter två veckor om jag känner honom rätt.

Jag har en ytterligare plan angående dessa planer: jag tänkte att jag med bild och text ska dokumentera samtliga inslag i renoveringen. Visst följer ni med på badrumsresan? Känner att det kan bli rätt jobbigt ibland och många fula ord kommer garanterat forslas ur min annars så språkligt vårdade mun..

Göran, Patriks pappa, har lovat att hjälpa oss med väggarna och golvarbetet ska vi mot betalning överlåta till ett proffs, det känns säkrast. Vi hoppas genom detta - utöver att vi får ett snyggt badrum att vistas i - att lägenheten stiger i värde den dag vi bestämmer oss att sälja den.



Tur att man har snälla svärföräldrar! Göran, Västervik juli 2008. Måste ändå passa på att skryta lite över denna bild. Brukar ha svårt att "porträttfota" människor men denna bild är jag så galet nöjd med så att jag sitter här och ler för mig själv. Jag ska skicka den till Pro Print, rama in den och ge den till Elisabeth!


Kommentarer

Va roligt! Jag kan oxå hjälpa till, fast med vad vet jag inte..jag är ganska bra på att bossa;)!

Skriv en kommentar