Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Intervju!

2008-10-06 15:23:47 i Studentlivet

Imorgon ska jag via telefon intervjua Annika Ruth Persson.
Nu ska jag halvdö av nervositet med tanke på att jag ska ställa rätt krävande frågor. Vetskapen om att hon vunnit Augustpriset också gör inte min nervositet mindre.
Himla litteratursociologi.

Nu ska jag pyssla och sen ska jag på kör. Pyssel och sång är det bästa mot nervositet!
Ikväll kommer Ida och Jessica hit och då ska jag tvinga dem att hjälpa mig att lägga upp en bra intervjustrategi. Jag är ju inget journalistproffs direkt. Å andra sidan har jag med egen erfarenhet upplevt att man kanske inte behöver vara så proffsig heller för att titulera sig journalist.


Kommentarer

Nä, jag blir bara sådär lagomt avslappnad:)

Ja, fast vi kan inte sätta oss på brobergs, men vi kan vara här eller hos dig, mig spelar det ingen roll:) Jag har lite gofika här hemma som vi kan knapra på;)

Puss!
Alexandra
Ooops, de förra blev lite knas:P

Ja gör det halv åtta blir jätte bra, då ska jag bunkra upp med lite bra pluggfika;)

Har din intervju gått bra?

Vi ses imorrn raring!

Puss

Skriv en kommentar