Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ett litet PS bara.

2008-10-30 16:51:21 i Allmänt

Tack underbara, älskade ni för att ni reagerar, ger mig feedback och står bakom mig. Syftar i synnerhet på inlägget där Jantejävel raderade mitt inlägg. Som jag tidigare skrev tog jag bort inlägget för egen del utan att någon - påläst eller ej - skrivit någon kommentar. Jag hade alltså INTE fått någon kommetar av någon uttråkad anonym fjortis. Inlägget hann vara publicerat i 44 minuter innan jag kom på mig själv att det kanske kunde uppfattas skytsamt. Ni som känner mig vet att jag inte gärna framhäver mig själv men jag måste ändå få skryta lite med min älskade vän Emilys kommentar:


Ta tillbaka inlägget, annars ger du ju bara Jante rätt. Varför ska du behöva redigera dig för att någon uttråkad fjortis råkade hamna på din blogg och skriva omogna kommentarer?
Om min känsla stämmer så kommer du att bli något stort i framtiden. Du kommer förmodligen att synas i media, i debattsidor eller annat, och då kommer du att få möta kritik, både mot dig som person och mot dina åsikter. Då måste du kunna ignorera det, eller bemöta det på ett bra sätt. Nu tycker jag att du sa skriva ett svårt skrutigt inlägg om dig självm om hur jävla bra du är. För det är du och det kan ingen ta ifrån dig. Knappast någon anonym bloggfjant iallafall.
'Puss!

Jag hade gärna åter publicerat inlägget men saken är den att jag raderade texten helt och hållet medan Jante stolt klappade mig på axeln. Jag lovar er att jag ska ta ett snack med honom och skriva ett nytt när inspirationen åter spirar och jag känner att stämningen infaller sig.

Kärlek/C


Skriv en kommentar