Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Alexandras födelsedagsfest!

2008-10-25 15:36:21 i Allmänt

Igår fyllde Alexandra år och ikväll har hon födelsedagsfest! Jag ringde och sjöng för henne igår och ikväll ska jag dit på middag med efterföljande fest och då ska hon få världens största grattiskram och en present. Jag har ett litet i-landsproblem gällande vilken typ av strumpbyxor jag ska ha ikväll. Hade jag haft kvar sommarens bränna hade jag varit barbent!

Imorse blev Patrik lite sur för att jag gick upp 8 och cyklade iväg till IKSU för att träna med Jessica. Han tycker att lördagmornar är lika med sovmorgnar. Men nu har jag hunnit med att träna, skriva lite på en artikel, prata med Anna och filosofera lite. Dessutom är det mycket lättare att kliva upp när solen lyser ute, denna höst mest misshandlade och överanvända mening är: JAG ÄLSKAR HÖSTEN. Snart är det vinter, tur. Då ska jag ladda med superlativ för att variera höstens mening lite. Jag lovar.

Kameran följer med ikväll för dokumentation för eftervärlden. Ni får se imorgon!


Hittade en bild på en klassisk "Carolina-min". Gapflabb, rynkad näsa, kisande ögon och skrattgropar. Hoppas det blir många sådana bilder ikväll! Adjö!

Skriv en kommentar