Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

STAD VS LANDSBYGD.

2008-11-24 15:49:22 i Allmänt

I helgen när jag var hemma i Dalasjö frågade jag mamma och pappa om de någonsin ångrat att de bor i en by i inladet och inte i en större stad.

- Aldrig någonsin, svarade de.

Jag förstår dem. Dalasjö är en utav de vackraste platserna på jorden (LOKALPATRIOTISM!).

Samtliga bilder är tagna i helgen.

Vår underbara koja som pappa, farbror Anders och farfar byggde till oss.


Jag är ingen stor anhängare av naturfotografering egentligen, men numera kryper det i avtryckarfingret när jag ser ett, vad som kan tänkas bli, ett vackert motiv.


Utsikt.


Kommentarer

Jag saknar vistelserna i Dalasjö, som bjöd på snöplumsning med Pepito, solning på stalltaket och skrivande på stalldörren om E.T.

Samt alla sena kvällar med snack om LRH, Mickel Räv, Melodifestivalen samt resten av anhanget.
Jag saknar som också Dalasjö. Det har hänt en del där, och sen sist jag var där. Vi får återuppta någonting sånt någon gång.
kan inte annat än hålla med dig. jag är så glad att jag har becka där så jag får den dos jag behöver!
emma
Den där kojan har jag många goda barndomsminnen från! :) Carro, jag saknar dig som en tok ska du veta! Nu är det inte länge kvar tills vi ses. Jag längtar! PUSS
Nu vill jag hem hem hem hem. Jag blir så avundsjuk på dig

Skriv en kommentar