Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Söndag.

2008-11-09 14:01:12 i Allmänt

Förut hade jag alltid söndagsångest som bestod av en diffus blandning av längtan och ångest inför den kommande veckan. Längtan inför alla saker som skulle hända och ångest över att jag ville göra allt så bra som möjligt. Söndagar bestod också av packning då jag ibland åkte hem över helgerna och var tvungen att ta en buss vid halv sju på måndagmorgon för att komma i tid till skolan. Nu är söndagarna lugna. Idag vaknade jag nio, åt frukost, läste en artikel, åkte till gymmet och tränade med Ida, tog en promenad hem i dimman och pratade med mamma i telefon, mötte Bjerre, Susanne och Onnie efter halva vägen och kom hem och tog en dusch. Nu ska vi åka till Grubbe där det vankas söndagsmiddag med de närmsta 16 släktingarna på Patriks sida. Numera älskar jag söndagar.

Kommentarer

Jag älskar oxå söndagar! Dom är sköna, än om man har många `måsten` för sig så är de helt enkelt veckans bästa dagar! Vad sägs som att börja julpyssla snart?

Och du, på Onsdag ska jag absolut inte missa dig och bonde söker fru:) Lovely!
..förresten, vad önskar ni er i julklapp?

Skriv en kommentar