Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Skrapsår och glädjebud.

2008-11-04 14:46:38 i Allmänt

Imorse när jag cyklade till skolan samarbetade inte min cykel med markens underlag vilket ledde till att jag föll handlöst rakt ner i asfalten. Klarade mig dock med ett prydligt skrapsår mitt i pannan, ett blåmärke på benet och ett sår på handen som en klasskompis tvättade rent. Jag anlände till skolan som en femåring som nyss lärt sig cykla och alla skrattade lite åt mig men tyckte att det var tur att jag klarade mig så bra. Man ska inte cykla sträckan ersboda-universitetet på 15 minuter, i alla fall inte vid nollgradig temperatur och efterföljande halkbana på cykelvägarna.

Jag fick VG på salstentan i språksociologi. Det firar jag med att inte röra minsta lilla bok i eftermiddag. Ikväll ska jag, Ida och Jessica äta glass för det är vi värda.

Kommentarer

Mamma
Hej ! Du hade väl cykelhjälmen på dig då du föll.

Kram Mamma !
Grattis till tentan. Jag har en till på måndag, jag är nervös. Vi pratar om det i bondepausen imorgon.
Ta det försiktigt så vi kan styra upp torsdagen utan dig i gips på sjukan! :)

Skriv en kommentar