Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mitt flickrum är hemsökt.

2008-11-21 12:04:43 i Allmänt

Maria påminde mig om ytterligare en sak om mitt flickrum!
DET ÄR HEMSÖKT!

Under högstadiet någon gång sov Hanna och Maria över hos mig när vi skulle åka till Skellefteå och tävla i en teoritävling om hästar. Vi låg och pratade i sängen och helt plötsligt föll en bok ned från hyllan och vi kastade oss in i hörnet av sängen och skrek. Skriken övergick senare i skratt, men lite kusligt var det ändå. Tänk om rummet är hemsökt? Vad kan jag tänkas ha gjort för dumheter som fått en ande (eller vad det nu är för varelser som hemsöker oskyldiga små flickrum) i just mitt rum? Va, va, vaaaa?

Kommentarer

Det kan ha att göra med min livliga fantasi och min än idag pågående mörkerrädsla, men jag vill minnas att den snarare flög än föll..



..att den svävade omkring ett tag, och sedan var det som om någon bläddrade i den och öppnade en sida där det stod 'DÖDENS DÖ' innan den landade bredvid ett foto på en pirat som du inte själv ställt dit...

Eller?!



håhå jaja.

Vi i stallet. Fan, vad roligt det är att tänka tillbaka på den högst fantastiska tiden på VRK.

Åh.

Skriv en kommentar