Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ja, se det snöar!

2008-11-15 17:30:25 i Allmänt

Idag har jag sträckläst Kallifatides. Vilken djup man. Jag blir alldeles matt. Det snöar idag. Perfekt väder för att kura ihop sig i soffan med te, en bok och en filt. Jag gjorde en specialare också och lade upp fårskinnsfällen i soffan mestadels för att skydda den från Igor som lossar ett ton hår i timmen ungefär. Han sätter väl vinterpäls nu. Igor är här hos oss i helgen för att hans matte och husse, Anna och Pär, är i Stockholm och förlustar sig. Jag har inte bara legat på sofflocket idag och filosoferat över djupa män och dess litterära talanger, jag har knyckt granris också!
 Jag och Patrik tog med oss Igor till skogen för att där samla ihop nedfallna grankvistar. Det var lite läskigt eftersom vi kände oss som Rudolf med co. i Sunes Jul. Ni vet det där avsnittet där skogsvaktmästaren (Rolf Lassgård) knackar Rudolf på axeln och menar att det är förbjudet att stjäla granar. Nu stal vi ju i och för sig ingen gran, men ändå.

Skriv en kommentar