Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Virtuositet!

2008-03-07 09:53:21 i Musik!

"Dag Westling är känd som sångare och instrumentalist från grupperna Quilty och Eitre, som sedan många år tillhör Sveriges främsta företrädare för irländsk, traditionell musik.
Deras konserter och CD-inspelningar har rönt stor uppskattning och fått många lyriska recensioner såväl i Sverige som i internationella musiktidningar.
Nu spelar Dag även solo. På gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång framför han ett program av irländska och skotska folkvisor.
Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång."

Fick nyss Eitres nyhetsbrev!

Nu blir det Iksu; träning, bubbel och lunch.
Ikväller blir det middag med Idde och lite vinsällskap på det!

Kommentarer

Jag struntade i träningen i dag, blev ändå en 5 dagars Iksu tränings vecka plus rörelse på annat sätt alla andra dagar. Måste städa så jag kan släppa in mor och far i morgon. Vi ses senare. PÖZZ

Skriv en kommentar