Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tackar.

2008-03-25 15:51:18 i Studentlivet

Ibland oroar jag mig alldeles helt i onödan. Enligt Anders (läraren) hade jag "förnuftiga" terorier om litteraturhistorian. Angående språkhistorian fanns ej kommentarer att tillstå, vi fick nöja oss med ett poängsystem som ledde till en avklarad tentamen, vilket känns oerhört skönt.

Då jag passade på att lämna in den nuvarande hemtentan idag kan jag alltså lägga studierna på hyllan några dagar, det behövs. Vet ni? Nu ska jag läsa. SKÖNLITTERATUR. Plugget får pausa till måndagen när den efterlängtade praktiken startar.

Puss till världen idag.

Kommentarer

LYCKOST. Jag kämpar arslet av mig. Men vi hjälps åt och kämpar på vi på peddan. SES!!!!
Nu har jag bestamt mig att jag aker hem den 25 april. Du har VARMT valkommen till mig innan det. :) det vore sa skoj. Jag hor av mig nagon gang
veckan! :)

Skriv en kommentar