Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pussel?!

2008-03-25 12:07:55 i Allmänt

Jag och en vän diskuterade för några dagar sedan sysslan att lägga pussel. Själv är jag alldeles för rastlös för något tidskrävande och som man i de allra flesta fall ändå bara ger upp för att nån dryg typ knyckt den sista pusselbiten, otur, eller bara för att jävlas liksom. Hursomhelst kom jag på en sak; visst är det så att ni vet Alfons Åbergs katt heter Pussel?

Pussel förekommer ofta som metaforer i låttexter, dikter och allmän prosa och nej: jag orkar inte skriva ned någon metafor just nu. Nu ska jag borsta håret, ta på mig bra utekläder, det toksnöar ute nu, och sen gå till biblioteket för att skriva ut hemtentan. Yes. Så är det. Imorgon är det klassfest, det blir kul. Sedan ses vi inte tillsammans i klassen på hela 7 veckor på grund av praktik. Så festen imorgon får vara någon slags avskedsfest, iaf för sju veckor, för sedan ses vi ju :)

Skriv en kommentar