Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tackarrrr!

2008-01-25 18:36:26 i Musik!

http://www.youtube.com/watch?v=6VAkOhXIsI0

Varsågodarrr!

Då jag tillhör skaran "tekniskt inkompetenta människor" vet jag ej hur man länkar. (Borde kanske ta och påminna mig om att det är 2008, men hej, datakunskapen på gymnasiet; hur roligt var det egentligen? Det fanns så mycket annat inom teknik som var, och är, så mycket mer intressant och därmed  - enligt min ringa åsikt - mer givande. Exempelvis ljudtekniken och studioproduktionen. ) Där fick ni, kära läsare, kanske en utav de längsta paranteserna jag åstadkommit som bloggerska och dessutom ett ytterst ointressant sidospår. Men sådana måste få finnas. Jag menar; vem kan förbjuda en att spekulera vidare på en tanke på en fredag då allt som kallas tankar redan glidit iväg och tänkt tanken; helg! (med allt vad det innebär) - flertalet gånger.

Comment qui préférence. "Länken" ovan är i alla fall fredagens måste om ni vill uppleva musikalitet på hög nivå och sin sanna bemärkelse.


God afton.

C


Skriv en kommentar