Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Service management i mitt hjärta!

2008-01-09 15:56:51 i Studentlivet

Då jag för ex antal månader sedan sade upp bekantskapen med Alexander Lukas, eftersom han svikit min tursida några gånger, har han åter visat sig.
Följaktligen.
Jag cyklade iväg till det lokala biblioteket för att skriva ut min uppsats. Jag hade också lovat Johan att skriva ut hans uppsats då han fortfarande är kvar i Övik. Väl inne på biblioteket huserade jag mig vid lämpligast dator för att uträtta mitt ärende. Jo. Ungefär så långt var min inställning god. Men ni vet ju min relation med datorer. DE SKA FUNKA! Gör de inte det så får jag ett mindre sammanbrott (som tur var fick jag ett minimalt sammanbrott på biblioteket då jag vet att man ej för störa de besökande, dessutom såg den stackars biblotikarien så förskräckt och ledsen ut över att deras datasystem havererat så jag beslöt mig för att hålla en låg profil).
Då jag fick inse att mina försök till sammankomst med Herr Lukas ej lyckats, turen var ej på min sida alltså, traskade jag iväg smått upprörd. Eftersom jag hade en tid att passa senare under dagen tänkte jag att jag i största möjliga mån var tvungen att ha mina uppsatser utskriva  nu. Jag och planeringar. Klaffar de ej ligger mina nerver och skakar på gränsen till nervöst sammanbrott. Okej. Det var en överdrift, men ni fattar poängen. Man vill ju ha flyt, eller hur?

Jag vände på klacken och steg återigen i Folkets Hus hall. Hm. Någon föreståndare borde ju finnas här någonstans, han/hon kanske kan hjälpa mig att finna en fullt fungerande skrivare? Sagt och gjort. Jag traskade upp en trappa och knackade dörr tills jag hittade mannen med själen full av service management. Tackarrr.
Jag skrev då ut mina dokument på hans skrivare och tvingade på honom pengar för besväret. Pengarna vägrade han ta emot och menade att man ska hjälpa en studentska i nöd. Sweet. Jag passade på att tacka min vän; Alexander Lukas, för att han åter visat sig vara på sin sida.

På onsdag får jag återigen träffa klassen som jag varit skild ifrån under julmånaden, det ska bli roligt. Man börjar sakna dem fort, här får ni ett smakprov på en del av den manliga delen av vår klass. Fest hos Johan någon gång i början av december.

image16
Olof, Johan, Mats, Johan och Martin.

Kommentarer

Carro och datorer är en klassiker! :D

Det är inte ofta som solstrålen förvandlas till ett mörkt moln med blixtar på himlen ;)
Tänker lite på Gandalf i Sagan om Ringen här han mörknar till i första boken ett par gånger både inne hos Bilbo och även sedan ute vid rådslaget när dem tjaffsar om ringen och det (extended version).
Inte att leka med! ;)
Tur att Lukas fattade sitt sunda förnuft och återkom innan det blivit ett sammanbrott eller ett raserat bibliotek :)

Skriv en kommentar