Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mamma.

2008-02-19 09:43:21 i Allmänt

Min mamma fyller år den 3 mars. Hon fyller 50. Det är speciellt, för ofta när man nått den, enligt många, lite smått ångestladdade åldern FEMTIO grips många ångest och tycker inte att de "hunnit med" allt de borde haft tid med. Ofta är de missnöjda med sina liv och känner att de inte fått ut något av någonting man bara får en chans på sig att uppleva; livet.

Min mamma har alltid brunnit för en sak: att hjälpa andra. Hon har också upplevt livet och har förhoppningsvis mycket kvar att uppleva. Jag tror att man måste brinna för något och satsa sin själ i det för att undvika den ovan beskriva femtioårskrisen. Anstränger man sig för något och verkligen kämpar för att uppnå resultat finner man harmoni och blir tillfreds med sina mål och resultat.

Nu när mamma fyller 50 har jag och mina bröder fixat en födelsedagspresent till henne. Vi har dock fått smussla rätt mycket med detta då vår mamma är som en privatdetektiv när det gäller saker hon vill ha reda på. Min mamma är inte direkt dum, snarare tvärtom, hon är riktigt smart och tänker alltid innan hon talar. Många får passa sig; det är inte många som knäcker mamma i diskussioner och argumentationer.
Jag brukar säga att om mamma inte vore skolsköterska så skulle hon vara någon slags oigenkännlig detektiv åt någon ansenlig proffsfirma!

Puss till världens bästa mamma!image38

Foto: Min ej fullt utvecklade mobilkamera.
Sommar 2007, Dalarna.


Kommentarer

Kim Wallens päpä fyller också 50 den 3/3. Jag känner press på mig att krysta ut bäbblaren då, dagen till ära.
Jag träffade din mor igår bytheway.
Haha, många som verkar fylla år då! Det är ett ärofyllt datum! :) Okej, på stallet?
emma
vad sota ni ar! :) halsa sa mkt till henne pa hennes fodelsedag! :)

Skriv en kommentar