Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Visa från Utanmyra och jullådor.

2008-12-09 18:52:46 i Allmänt

Jag vill ha ett piano, en kontrabas och en förmåga till att skapa melodier som Visa från Utanmyra. Som ett slags soundtrack till vemodet.

En sak jag faktiskt fick idag tack vare min sambos anställning hos Icalagret var en gigantisk låda med diverse förnödenheter så här i juletider. Patrik har ju inte jobbat där sen i somras då han börjat plugga på universitetet, så i år trodde vi att vi skulle bli utan jullåda, men icke. På Icalagret är man tydligen troget anställd och värd att få en jullåda hemskickad trots lågkonjunktur och bistra tider. Lådan innehöll:

En 75 % chokladkaka med tranbär  - TACKARRRRRRR.
Ekologiska fikon
Ekologiska dadlar
Köttbullar
Senapssill
Köttbullar
Senap
Fransk julkorv
Medwurst
En låda med chokladsnäckor
Tre skärbrädor (fula visserligen)
Julskinka
Diskmedel
Ekologisk pastasås med vitlökssmak
Prästost.

Även fast allt kanske inte kommer att bli uppätet och nedsmält av min mage, tackar vi för detta. Att vara student och få en låda med gratis mat är en mycket bra kombination. 


Kommentarer

imit
Vissa har tur!
Mamma
Du bjuder väl på chokladkakan ?

kram Mamma !
Baha! Nu får robert konvertera från pilot till lagericaarbetare pronto! (och jo, angående rocky road - det är livsfarligt. Jag skulle kunna gå upp hur många kilo som helst om jag tappade mitt sista lilla uns av självbehärskning)

Skriv en kommentar