Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Julbrev.

2008-12-09 12:44:20 i Allmänt

På vårt köksbord ligger nu trettio sidor julbrev i 10 kopior. Vi ska skicka en sammanfattning av 2008 till vår släkt och familj. Pretentiös som jag är ville jag såklart ha bilderna i färg och parallellt med texten och en snygg layout får man jobba på, det märkte jag igår. Men nu är det klart och jag kan andas ut och i utandningen samlar jag också på mig ex antal vuxenpoäng. Det här med julbrev har ju mest varit pappas grej, men nu får han  börja se upp då jag proklamerar för ett generationsskifte!

Igår insåg jag att det enbart är två veckor kvar till hemkomst. Två veckor till att få ligga nedbäddad med Patrik i farmor och farfars hus under tjocka och tunga täcken.

Skriv en kommentar