Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vadan detta hat?

2008-08-27 12:26:59 i Musik!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article3055497.ab

Jag såg Lykke Li på Storsjöyran i Östersund och hon var bland det bästa jag sett live. Den energi hon hade på scen är det nog inte många som kan återskapa. Men. Efter att ha läst ovanstående artikel skulle jag gärna vilja ta en pratstund med kvinnan bakom flowet. Vad försiggår i hennes huvud? Okej att hon uppskattar mörker i hennes liv, men varför gå ut med en: Hej, jag vill ta livet av mig-propaganda när hon vet att många av hennes fans är tonåringar som efterliknar allt som kallas idoler?

Ps: Jag lyssnar fortfarande på Lykke Li. Trots mörkret. Efter 21 år i mediahysterins framfart vet jag att man inte alltid kan lita på "journalister".

Kommentarer

Påminner lite om min såkallade styvsyster, Fläsket. "Åh, jag vill döööö" EMOGIRL FFS!
Vad tråkigt att det alltid ska bli någonting med alla bra artister. Jag såg också Lykke på yran, hon var verkligen grym, synd att hon inte uppskattar sverige och ser det så negativt.

Skriv en kommentar