Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Klipp!

2008-08-28 08:26:13 i Allmänt

Klockan 10.00 sätter jag mig under saxen. Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli att bli av med sommarruffset. Alltså! Jag ska inte klippa kort. Bara toppa längderna, men ändå! Jag älskar att bli klippt.
Efter klippningen ska jag gå till akademibokhandeln och äntligen köpa en ny kalender. En kalender är helt seriöst det viktigaste i mitt liv (av materiella ting).  Den som läser i den får världens inblick i min vardag. Jag har svårt att förstå att jag varit utan kalander i 10 dagar nu.
Anledning 1: Jag har inte hittat några snygga.
Anledning 2: Jag har inte brytt mig om att leta för jag har varit ledig och kunnat styra dagarna lite som jag vill.
MEN.
Som de flesta vet är jag en stor motståndare till post-itlappar. De skapar ett kaos. Ett kaos i en ljusgul ton och det vill jag inte vara med om. Organisation i form av en bok är mer min stil.
Så därför: Kalenderutbudet: Here I come!

Kommentarer

De låter bra de;)

Ja absolut, vilken tid vill ni ha oss?

Tack så mkt, kände för lite mörkare nu, orkar inte hålla i de `blonda`just för tillfället:P

Jag jobbar inte idag, inte imorrn heller..jag har tagit lidigt, men who knows, vi ses kanske på stan ändå!?

Puss!
imit
Jag har det fint. Åker hem idag, så det blir fint.Vi ses på MBpass snarast.
Ja just det, det gjorde vi faktiskt! :] Vi trivs bra här nere faktiskt, försöker anpassa oss till tempot och att ingen riktigt förstår vad vi säger, haha. Hur har du det, pluggar du för fullt? Lärare var det va? Kram
Det är nog så gott som klart. Funkar det inte med det 3-delade bettet så rider jag på mitt vanliga fast utom tävlan. Vill bara ha en bedömning..

Det blir LC:2 som uppvärmning och sen LB:1, vilket är KM-klassen. Måste bara lära mig programmen..
Jag kör med outlooks kalender i datorn och sedan med kalender i mobilen =)

Funkar finfint för mig.

Och då får jag den att se ur precis som jag vill också :P
Haha, jag menar det. Jag tycker jag pratar felfri, förstådd svenska ;] Det låter jätteintressant, är det svenskalärare du ska bli i slutändan eller är det något annat? Jag jobbar ingenstans än så länge, letar jobb för fullt här nere. Har provjobbat på nåt café på fridhemsplan men ingenting är säkert än. Kram

Skriv en kommentar