Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dagens!

2008-08-16 21:54:38 i Allmänt

Då jag under kvällens lopp nöjt förkunnade inför en boende på jobbet att det var min sista arbetsdag för denna sommar utbrister hon med en viss förtvivlan:

- Men vem ska sjunga med mig då? Och hjälpa mig med tvn? Och fläta mitt hår? Lova att du kommer och hälsar på mig! Vi får ju inte tappa kontakten! Och du! Läs inte så mycket så att du blir huvudyr!


Huvudyr kommer jag nog att bli. Kikade lite på kurslitteraturen inför hösten. Medan löven faller ska jag läsa om minioritetsspråk och språk ur ett mångkulturellt perspektiv. Myyysigt ska det bli. Jag, kunskapen, de fallna löven och 8938402 koppar te. Och kanske en påhälsning hos gamlingarna på jobbet.

Skriv en kommentar