Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Äntligen den 29 april.

2008-04-29 12:24:01 i Allmänt

Emma är hemma i Sverige. Hon har lämnat London. Nu står hon på sin balkong och njuter av Sverigesol. Hon ska hämta mig om ca 1 h och 20 minuter. Jag ska först vicka för en lärare på skolan.
Förstå. Jag har inte sett Emma sen en februariförmiddag i Umeå när hon bodde hos mig i två dagar innan avresan till London. Nu är det den 29 april. Jag är glad!



Kommentarer

hälsa henne : )
Minns du när vi gick dit du och jag, till emma, när hon och jag satt plant och du och hon inte träffats på ett tag tror jag, då visade du en bild på Patrik i tidningen, den eftermiddagen, ni hade nyss träffats och han hade gjort mål eller någonting.

Skriv en kommentar