Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Älskade Bia!

2008-04-08 13:50:00 i Allmänt

Mailade ner till Märsta idag för att få veta hur det går med Bia på utbildningen och de tycker att hon är en jätteduktig sökhund! Jag kan inte låta bli att vara stolt :) När de där hundproffsmänniskorna använder "jätteduktig" då är det nog bra. Inte direkt ett ord som slängs runt alltför slapphänt hoppas jag!  

Tänk att det kunde bli något av denna lilla sömntuta! ;)

image86

Just ja. Jag och Bia körde en liten fotosession dagen innan testerna i Sollefteå.

   

Mysigt det hade varit att åka hem nu, dra på sig riktigt bra utekläder och ta en långpromenad med henne. Vi kunde gå till skogen och spåra lite, träna lydnad och leka kurragömma; hennes favoritsysslesättning!
Älskade Biafialottabus.
Önskar att jag hade möjlighet att ta erbjudandet från Försvarsmakten. Tyvärr är det omöjligt nu med tanke på att jag ska flytta till en etta, tråkigt. Lovar emellertid att jag skaffa vovve igen när jag bor större.

Kommentarer

Vilken söööt hund!
Linnea
Hon är verkligen fin! Visst lär du väl få träffa henne något mer senare?

Jag kan kanske hjälpa dig lite med bloggen, jag är inte jätteduktig, men något kanske jag kan bidra med. Vad är du ute efter?

Är du förresten kvar i Vilhelmina?
Hörde av Ag och tommy att du letade ny lägenhet, har du fått någon?

kram kram
Ja, det var trevligt! Hur länge ska du vara i villis?

Skriv en kommentar