Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Life is just a slow train

2007-11-02 11:59:08 i Allmänt

All helgona. Halloween. All helgona. Halloween. Både och kanske? Nu för tiden är det nog så.
Jag sänder en extra tanke till morfar, farmor, farfar, André och Tord. Pepito tänker jag också på. Jag är säker på att han har det bra uppe vid de evigt gröna ängarna.

Jag har blivit kär. I en kvinna. Vid namn Katie Melua. Alla andra kvinnor och män kan härmed betrakta sig skarpt utkonkurrerade. Jag kan inte hjälpa det. Hennes låtar är total eufori för örat, själen och tankarna.

Denna vecka har varit rätt "berg&dalbanig". I tisdags hade vi en så kallad rummeltillställning med klassen. Så där mitt i veckan. På väg hem sådär mitt i natten genom Umeås höstkalla gator kom farbror blå och hälsade på. Detta för att vi skjutsade på cykeln utan lysen. En böter på 1500 lyckades vi pruta ned till 500. Skapligt ändå.
Denna incident bidrar ej helt ensam till ovanstående onomatopoetiska adjektik. Mitt försök till förklarling kommer att vara alldeles för långt för att bloggas om nu. I veckan har vi redovisat våra lektionsplaneringar och många av dessa inkluderade skrivövningar. Kanske kommer ett inlägg där jag publicerar de kryptiska tankegångarna som genomfar mitt huvud i nuläget.

Klockan 14.05 åker jag hem. HEM. Smaka på det ordet. Då jag inte varit hemma i mitt vackra, gula, mysiga hus på sisådär 9 veckor känner jag lycka inför hemkomsten. Fest ikväll dessutom. Hemma i Vilhelmina. Har inte gått ut i Vilhelmina sen JULDAGEN. Ska bli riktigt roligt! :)

Kommentarer

idamari
festa för mig också, jag känner mig en aning utanför här jag sitter i umeå när ALLA andra är hemma. hejs
lisalover
Lisa is the shit!
Visst att Katie är bra, men Lisas svenska texter.. mumma!

Skriv en kommentar