Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Bland clementiner och vildvittror.

2007-11-15 14:56:19 i Allmänt

För närvarande har jag rast. Mitt uppe i en hektisk planering. Raster är bra OCH dåliga. Bra för att man hinner andas, käka frukt, dricka te och samspråka med andra lärare. Dåliga för att man tappar fart, fokus, kommer av sig.. helt. Därför tar jag mig an och skriver ett litet inlägg här på bloggen. Då det inkommit klagomål över att jag bloggar för lite måste jag visa min goda välvilja och tangentera ned några små ord.
Tangentera är mitt nya ord för att skriva på datorn. Smattret av tangenterna är ju ett oerhört lustfyllt ljud, särskilt i stressade situationer och ännu mer särskilt i situationer UTAN musik (vilket helvete). Jag har tyvärr för nuvarande ingen fungerande ljudfunktion på min älskade Fujitsu Siemens Amilo, ska be Fredrik, min oumbärlige datanisse till vän att kika upp saken.

En liten allitteration jag skrev i mitt "dagens" denna torsdageftermiddag;
Vettskrämd, vintervit och vilsen vandrar vildvittra vid vattnet.

Åh. Det står stilla i huvudet. Dagarna går fort men ändå långsamt. Antar att det är det jag brukar kalla osynk.
Avslutar med ett grattis i efterskott till Astrid Lindgren som skulle ha blivit 100 år igår.
Skam åt folket att inte hon fick Nobelpriset.

353716-4


Kommentarer

ah, norpan : )
fast han varju inte me ju, men alla andra bra var med, och anna stadling hon är min kärlek.

Skriv en kommentar