Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Frejas dop!

2007-12-29 19:38:10 i Allmänt

Idag var det en fin dag. Min barndomskompis Emma och hennes sambo Mattias döpte sin dotter Freja i Vilhelmina kyrka. Det var verkligen något speciellt med att gå på sin väns barns dop. Det var så himla vackert i kyrkan. Man har så fina minnen därifrån. Sonja Freja Maria är den sötaste dopbaby jag sett :)

Dessutom har jag fått sjunga lite idag också. På musikskolan. Därifrån har man också en himlarns massa minnen. Jag passade också på att spela lite piano. Och gitarr! Fast det borde jag kanske öva på lite, guran alltså. Jag hoppas att vi ej stökade ned för mycket med noter och annat onödigt trams.
Musik är musik och gehöret är liksom själva moderkakan av själva spelandet. Eller var det kvintcirkeln? Mitt gehör borde dock putsas upp en aning innan användning numera.

Hursom. Lite bilder från dopet.

image14
Prästen lovordar Freja.

image15
Emma, jag och lillfreja! Ps: Freja har sin födelsedagsklänning på sig som hon fick av mig, visst är den söt? ;)


Kommentarer

E
Vad söt hon är!
Tyvärr blir det nog inget dop för våran bäbis eftersom jag och Jocke inte kan komma överens om namn, haha!
C
Jag kan vara er namndomare! ;)
Va fin du var Carolina! :)

Blev det 5 fingers som du sjöng nu förresten?

Skriv en kommentar