Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Appropå klassfester..

2007-12-12 00:54:21 i Studentlivet

Min klass känns stabil. Jag ska läsa med dem i ett år till. Ett år. Ett år av språkliga brister och ett år av språkligt sensationella begåvningar. Kom igen nu. Inga direkta "hang outs"..
Att blogga klockan 00.18 känns överskattat. Jag känner mig som en låt. Som jag inte kan komma på.
Seeed är ett utav de bästa band som finns. Och tomtar är ju söta. Och konstiga, Mycket är konstigt här i världen. Och jag rekommenderar ej mitt vin till framtida förtäranden av alkohol. Minsann. Och nu lyssnar vi på Svenska Akdademien, På MIN begäran! Här talar vi om status. Eller om nedvridning av volym av hänsyn till grannarna.
Grannar är ju en sak för sig. Verkligen. Gör den nästa till vän. Kämpa emot och finn kraft i ditt inre. Du kan om du vill, du vill så du kan. Så många måsten är de verkligen dina?

Men. I denna vår tid av fullständig kulturell avprivatisering är det förvånande att ingen kommit på tanken att göra tv av fenomenet klassfester. Potentialen vet snart sagt inga gränser. Människor (ofta unga, och i förbluffande många fall påfallande bildsköna, för den delen) som ger upp den befriande ytligheten i sina inbördes relationer förblindade av lördagskvällens stående löfte om ansvarsfrihet, med den enda skillnaden, baby, att det i just detta fall ofelbart kommer en måndag morgon. Måndag morgon, ja; tänk er den eftersändingen - Idol-resultaten upphöjt i kvadrat. Vad är beskedet att man sjöng litet för taffligt för det svenska folkets smak mot vetskapen att man just gjort sig till åtlöje i ögonen av de människor man kommer dela sin vardag med de närmaste tre åren? Förnedring ÄR bra tv, baby, så ring mig, Aschberg. Idén är billig; jag tar blygsamma 30 procent av intäkterna. " - Olof Almqvist

Nils Oscar Kalasjulöl!
Kanske den bästa öl som finns. Denna öl ska jag bjuda mina släktingar på julafton, fast de vet inte om det nu... Just NU har mitt hem blivit "invarderat" av några "klasskompisar" som skapat ett "helvete" i mitt "hem". Jag gillar citat tecken, de skapar ett lugn! tackarrrrrr - Johan Boman.

Nu har mina "homeboys" tangenterat ned några små ord här på bloggen i form av caps lock. Amore.
Nu ska Sandra läsa och om jag inte sagt det förr så säger jag det igen; jag gillar min klass! :D


Kommentarer

Vad kan jag ge min flickvän i julklapp? behöver lite tips.
Hey, har någon missat filmen Klassfesten?! Och jag vill ha fylla och fest på juldagen, ge mig den nu. UT OCH SUP TILLS DU STUP!!!

Skriv en kommentar