Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En söndag i maj

2018-05-13 20:26:07 i Allmänt

Vaknade av en liten pojke som kom in och sa "Hej namma! Hej Lillan!". Känner sådan himla rikedom av mina barn. Sedan låg jag och Amelia kvar en stund. Efter frukosten åkte vi på miniutflykt till Vidars stora lycka. Dagen har också innehållit några timmars krattning och smågrejande på gården medan Amelia sov i vagnen. Vi har äntligen fixat sand till sandlådan Christoffer byggde i somras. Grannen Oscar kom förbi med en av sina gamla bilar som Vidar nu fick att ha i sandlådan. Det är fint med sådana grannar!
Mot eftermiddagen gjorde jag en smoothie på kylskåpsrens (var godare än det låter, hehe) som vi srack på soldäcket. Vilket väder vi har! Till middagen lagade Christoffer Wallenbergare och efter middagen gick vi ut igen. Amelia fick hänga med i selen där hon somnade och fortfarande sover (halvligger i soffan nu med henne på magen, mys!). Vidar somnade som en stock för ett tag sen och han var helt slut på efter en heldag ute. Nu laddar vi för en ny vecka i föräldraledighetsbubblan. 
Ha en fin söndagkväll!
 

Skriv en kommentar