Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tisdagströttman

2017-10-10 19:42:28 i Allmänt

Usch, vilken trött och oinspirerande dag det här har varit. Sådana måste ju också få finnas. Dock är jag glad att de kommer sällan. Det snöade idag. Bara det känns ju sådär.
Höjdpunkten var middagen med Christoffer och Vidar. Vi åt öring, potatis och tomatsalsa på egenodlad tomat, rödlök och chili. Gott! Vidar åt en hel öring själv som den fiskälskare han är, haha! Sedan blev jag nedstämd igen av vetskapen om att vi aldrig mer kommer få finleverans i form av fjällöring och röding. Svärfar såg alltid till att vi hade frysen fylld med god fisk och de små fiskarna gjorde han i specialpaket till Vidar. Det känns så sorgligt att han inte finns med oss längre.
 

Skriv en kommentar