Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sportlovsveckan

2017-03-14 21:13:00 i Allmänt

 
När jag kom upp till Raja på lördagen var Christoffers kompis Alexander där och hälsade på. Jag blev så himla glad av hans fina ord om den tjej han träffar och har inlett en relation med. Alla män borde tala så om sina kvinnor!
På måndagen kom lillebror Ludvig och mamma upp och hängde med ut på fisketur.
Bästa gänget. Så knäppt att jag för ett år sedan satt på precis samma plats där på sjön och ammade en spädis i skoterpulkan och att han nu äter vanlig mat och sitter där på renskinnet tillsammans med oss. Tiden alltså...
Himla skojsigt att buskika på morbror Ludvig genom pulkans fönster.
Vidar älskar att åka skoter och om han är på dåligt humör botas det lätt genom en tur.
Vi har ätit nästan alla veckans mål utomhus, precis som det ska vara!
Major är lättsam att ha med sig då han kan vara lös. Tyvärr kan inte Jax det utan att sticka och jaga älg men Major har tränats på att vara lös sedan han var valp.
Christoffers pappa Sten-Åke är pensionär nu och han hängde med ut på våra fiskeäventyr. Han gillar dock inte att vara med på bild, hehe.
Titta! Så himla underbart! Man kan ju inte annat än älska detta!
En bild Christoffer tog när vi cirkulerade runt i skogen med skotrarna.
Mer utemat, hemlagad pyttipanna!
Vi har fått ett gäng rödingar och öringar och i går lagade Christoffer fiskburgare på öring. Inte helt fel måndagsmat direkt!
 
Vidar har även fått provköra Anders traktor. Lägg märke till koncentrationen!
Pulkarace med farmor.
Tack för världens finaste sportlov.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar