Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ordning och reda på en freda!

2017-03-17 15:32:53 i Allmänt

Hej hej! Här kommer en lite suddig Photo Booth-bild direkt från mitt hemmakontor där jag sitter och pysslar med administrativt arbete så som att sortera i mappar på datorn, kolla av fakturor och sånt. Inte superkul men likväl välbehövligt. Framförallt är det skönt att ha ordning och reda på sådana saker.
I morgon ska världens bästa pappa hjälpa mig med en ekonomisk genomgång. Det är fint att ha en sifferexpert som pappa! Han är bra på mycket annat också. Som tack ska jag hjälpa honom med basstämman i "Att angöra en brygga" som vi sjunger i kören. 
Christoffer och Vidar är i Raja sedan i onsdags men jag valde att stanna hemma i helgen. Behöver greja med mina blommor bland annat. Ni ser ju den övervuxna Monsteran i bakgrunden... Sedan har jag tusen grejer till på min lista. Det är bara att hugga tag i något och jag känner mig peppad och som att jag har oceaner av tid! Man blir ju lätt lite "sänkt", alltså ineffektiv, med en ettåring i hasorna. Sjukt ändå att vi har en ETTÅRING?! 
Det känns ganska lyxigt med ensamtid. Jag har ju ett rätt stort behov av det. Har absolut inga problem att vara ensam en fredagkväll, jag har ju mina böcker! Och Jax är kvar är hemma också. Men som tur är ska jag laga middag och äta tillsammans med mamma och pappa i deras nya, fina kök! Äter jag ensam tenderar det att bli fil till middag och det är väl ingen riktig höjdare som fredagsmiddag. Särskilt inte med tanke på att jag åt fil till lunch, hehe. 
Jag saknar Vidar och att borra in min näsa i hans lena, mjuka nacke och att fråga honom: "kan jag få en kram?" och så lägger han sin kind emot min och säger "mmmmm". Älskade lilla barn. Tur att Christoffer skickar frikostigt med bilder! 
Ha nu en fin fredagskväll! 
 

Skriv en kommentar