Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Halva mitt liv med hans texter

2017-06-18 18:49:00 i Allmänt

I gårkväll var jag och Linda och 12 000 andra och såg Håkan Hellström med sitt elvamannaband. Håkans musik har varit med mig i 15 år och för varje situation i livet finns det en textrad Håkan skrivit. Jag fick konserten i julklapp av Linda - världens bästa svägerska! Vi lånade Idamari och Henriks fina lägenhet (de var på möhippa).
Jag skulle vilja skriva så mycket mer om konserten men jag är så fylld av musikalisk eufori att jag inte vet var jag ska börja. Dessutom vill jag lägga mig i soffan och vila med familjen nu. Vidar har nämligen hög feber och ligger och sover på Christoffer, lilldrängen.
 

Kommentarer

Åh vad roligt! Jag och Johan ska se honom i sommar, så det ser jag fram emot så himla mycket! Vad praktiskt att ni kunde låna en lägenhet.

Skriv en kommentar