Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

En januarihelg i punktform

2017-01-15 20:59:40 i Allmänt

* I helgen var vi bjudna till Anders, Johanna och Esther där vi sov över. Timmy, Sabitha och Christelle var också bjudna och vi hade en jättemysig och rolig kväll!
* I ett år har jag varit med Vidar varje dag och han har inte varit särskilt mammig förutom när han är trött eller ledsen - då har han alltid valt mig. Men EN vecka tog det för honom att byta Christoffer till förstahandsalternativ när det kommer till tröst... jaha?! Haha! Det är fint att se att han är trygg hos oss båda, såklart!
* Vädret - vintern i mitt hjärta! Krispiga, soliga och kalla vinterdagar måste ju vara bland det vackraste som finns!
* Alltid när jag kommer hem efter att varit borta måste jag sätta igång med något. Jag mår liksom lite dåligt på något vis och det känns som att jag har tusen grejer att göra men inte hittar någon början på något. I dag tog jag tag i att smörja in Vidars julklappsskor han fick av farmor och Thomas i lädervax - ett par superfina Kavat Yxhult! Nu är han redo att snart lämna ulltossorna bakom sig! Jag och Christoffer gick även igenom kylskåpet, skrev matsedel och inköpslista. Skönt att ha det gjort för veckan!
* I kväll har jag även varit på mitt allra sista styrelsemöte för byaföreningen (för den här gången i alla fall). På årsmötet i mars lämnar jag över sekreterarposten till någon ny! Jag har helt enkelt inte tid - även om mitt hjärta såklart fortsätter klappa för Dalasjö!
 

Skriv en kommentar