Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Glimtar från vår dag

2016-09-08 21:10:00 i Allmänt

 
Tänkte att ni ska få hänga med på en dag tillsammans med oss! Här är en morgonbild på Vidar som läser för Major. Ja visst vet ni, Vidar kan redan läsa! Vilket underbarn, va?!
Hönorna kalasade på resterna från gårdagens äppelpurélagning.
På förmiddagen gick vi en promenad i strålande septemberväder. Här kan man bo!
Jag och Major, min promenadkompanjon. Jax var i skogen med Christoffer i dag.
Vi har ju bytt till sittdelen nu men Vidar sover mest i vagnen när vi är ute och går så vi får ha på liggläge mest hela tiden. För övrigt är jag så himla tacksam över skogsstigarna och vägarna i Dalasjö-skogen. Det är verkligen drömmen för en promenadälskande människa att bo här. Jag gillar vintern men när snön kommer och man inte längre kan gå överallt i skogen är det som om något fattas mig ända till stigarna torkar upp igen i maj.
Tycker Vidar har rätt skön vagnåkarstil!
I kväll har vi hälsat på hos Hanna och Ludvig för att fira Hanna som fyllt år. Vet att jag visat er glimtar från deras lägenhet förr men titta. Så jäkla trivsamt!
I dag har vi också gjort en sak för allra första gången. Nämligen varit på babysim! Vår föräldragrupp har en så himla tur att en av föräldrarna är utbildad babysimsinstruktör så vi kommer att köra 10 träffar som en studiecirkel på torsdagar. Vidar tyckte det var roligt men var lite avvaktande till en början, inte så konstigt kanske med tanke på att han är van sin badbalja och badkaret hemma och nu fick han plaska runt i en hel bassäng! Det blev så många nya intryck. Längtar redan till nästa gång! Vidar var helt slut på efter badet och sov till och med en stund i babyskyddet efter att jag lyft ur honom från bilen vilket aldrig hänt sedan han var typ tre månader och mest åt och sov. Nu mer vaknar han alltid när bilen stannar för han vill ju vara med och se vad som händer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Inser att det var länge sedan jag kikade in här men oj vad härligt det är att ha massor att läsa ikapp! Tycker extra mycket om när en får ta del av er vardag på det här viset!
Svar: Vad kul att du uppskattar dem! Det kommer garanterat flera! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar