Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kycklinggryta med jordnötter

2016-10-11 07:47:00 i Allmänt

Vi äter inte kyckling speciellt ofta men när vi gör det gillar jag att experimentera lite. Här är en mustig kycklinggryta jag lagade förra veckan. Kyckling, curry, vitlök, kokosmjölk, krossade tomater, majs, svarta bönor, salt, svartpeppar. Allt ska koka ihop och sedan toppas med lime och jordnötter. Serveras med bulgur. Rätt smarr faktiskt. Bortse från min underdimensionerade skål till denna stora, goda portion!
Vidars förkylning fortsätter och har nu smittat av sig på både mig och Christoffer. Jag har jätteont i halsen och en huvudvärk som kommer och går. I dag blir det att försöka sova när Vidar sover och hoppas att han drar minst en lååååångsovning.
 

Kommentarer

Therese Bjärstig

2016-10-11 - 18:42:16
Krya på er allihopa!
Svar: Tack snälla! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar