Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lördag i Latikberg

2016-01-02 18:25:00 i Allmänt

I dag har jag gjort Latikberg. Först blev jag bjuden på god lunch hos Johanna och Daniel och sedan var jag och Christoffer och hälsade på hos Sandra och Erik och beskådade nytillskottet Liv. Så magiskt fin! Alla vi känner som fått sina bebisar nu senaste månaden har fått på beräknat datum, någon vecka innan, någon dag innan eller efter. Börjar känna på mig att jag kommer gå över tiden med minst två veckor bara för att jag tror att bebisen kan komma när som helst nu eftersom jag räknas som "fullgången". Nu på tisdag går jag in i vecka 39. För varje liten bebis jag snusar på blir längtan efter vår bebis allt starkare!
Liv fick ett litet paket (kolla presentpapperet - barnkammartapeten, hehe!)!
 
 

Kommentarer

Ja de ska bli spännande att se när vi får våra små. Jag har ställt in mig på att få nån vecka innan. Inte bra, väntan blir lång om man då går över ...
Svar: Ja, det ska bli så kul att se när alla får! Vi är inte så många kvar nu :) Vi kanske ses på BB? ;)
Carolina Lidström
Den som väntar på något gott.. 💕
Tack för idag! Passa på att vila (du också Tina!) det smäller bara till så är era knoddar också ute. Så mysigt! Ser fram emot mammaträffarna!
Svar: Ja, verkligen! Ska försöka passa på att njuta av tiden nu när det bara är jag och Christoffer :) Jag också! Det blir kul!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar