Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Solskenspromenad och BVC-besök

2016-02-05 16:13:00 i Allmänt

Vilken underbar vinter vi har! Så här såg det ut i dag på vår promenad.
Jag har inte fått gå många meter med den där vagnen kan jag lova. Det är mest Christoffer som styr den, hehe. På premiärturen gick vi själva men nu är hundarna också med under våra promenader och de tar vagnen med ro.
I dag var vi på BVC igen för vägning. De ville se om Vidar ökar i vikt och han hade gått upp 70 gram på två dagar, hurra! Det är ett tecken på att amningen kommit igång som den ska. Vad skönt det känns. Nu ska jag vila innan vi styr upp middag och fredagsmys tillsammans med världens mysbebis. Hoppas ni får en fin helg!
 
 

Kommentarer

ika
Kommer du skriva någon förlossningsberättelse?☺
Grattis till lilla underverket☺
ika
Kommer du skriva någon förlossningsberättelse?☺
Grattis till lilla underverket☺
ika
Kommer du skriva någon förlossningsberättelse?☺
Grattis till lilla underverket☺
ika
Men förlåt för alla kommentarer! Blev nått knas när jag skickade😅
Svar: Hej! Ingen fara! Det kan bli så ibland :) Jag kommer att skriva en förlossningsberättelse men jag kommer inte att publicera den här på bloggen då jag tycker att det är sådant som tillhör familj och vänner :)
Carolina Lidström
ika
Förstår dig. Har inte ens en blogg själv då jag inte gillar att dela mitt liv/saknar förmågan att skriva😜. Men hade varit kul att läsa. Du skriver så fint och målande☺ du kanske kan skriva en publikvänlig sammanfattning för oss nyfikna stackare? ☺ när man själv väntar barn blir ju allt sånt där oerhört spännande att läsa tycker jag😂
Svar: Tack! Vad snällt skrivet! :) Ett tips är att googla "förlossningsberättelse". Jag har säkert läst 25-30 stycken och det finns en hel del ute på internet! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar