Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Helgbestyr

2016-04-24 09:46:00 i Allmänt

Inledde helgen med fredagsfika på Pralineriet med Ludvig, Hanna och Linda! Mamma kom också dit. Vidar tyckte det var väldigt spännande att titta ut genom det stora fönstret.
Linda har hälsat på i helgen och hon kom redan på torsdagkvällen! Kul tyckte Vidar (och vi med såklart) för då får han oavbruten uppmärksamhet hela tiden, hehe.
I går gjorde vi Dorotea och hälsade på Anders, Johanna och lilla Esther och Moa och Adrian som skaffat en liten jämthundsvalp (som är halvbror med Major, de har samma mamma). Anders introducerade björnjakt för Vidar. Själv tycker jag att det är lite läskigt med björnjakt och att han kan hålla sig till älgjakt som sin far, hehe.
I dag fyller jag år, hurra! I morse fick jag frukost på sängen och ett paket där det stod "Till mamma från Vidar". Kände mig cool och stolt! Sedan for jag ut och sprang med Sofia Jannok och Deportees i lurarna. Världens bästa start på dagen. I dag blir det födelsedagsfika hela långa dagen. Ha en underbar aprilsöndag!
 
 
 
 

Kommentarer

Johanna S
Grattis på födelsedagen! Verkar som om du får fint väder på din dag.
Väldigt fina bilder men vore snällt om du kunde ta bort bilden med Esther.
Kram Johanna
Svar: Tack snälla! :) Absolut! Det gör jag. Glömde bort att fråga om jag fick lägga ut den, förlåt! Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar