Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Möte, bebisår och tiden.

2015-10-15 21:53:00 i Allmänt

Är nyss hemkommen från styrelsemöte med Brukshundklubben. Hann även med att träna Imra i ett kort men otroligt givande lydnadspass. Hon var verkligen på hugget och inte flamsigt på utan fokuserad och förig och verkade peppad på att träna. Jag har ju haft så mycket annat för mig de senaste veckorna så lydnadsträningen har legat lite på is och uppenbarligen är det bra med pauser ibland. Vi planerade en hel del för 2016 på mötet i kväll och när jag antecknade just "2016" klingade det till i hjärnan att 2016 ju är lika med bebisåret. Det slår mig ibland att jag är gravid. Självklart tänker jag på det varje dag men vissa dagar mer, vissa mindre. Tiden går så fort och jag har så himla fullt upp att jag knappt hinner reagera på att veckorna går.
Är snart i v. 28 nu och bebisen dansar runt som en tok i magen om kvällarna och väcker mig minst en gång om nätterna också, hehe.

Kommentarer

Svärmor
Hjälp! vad din mage har vuxit. Hur skall du se ut till jul Carro??? :)
Svar: Ja, det har som smällt till nu! Först ingenting i typ 20 veckor och nu senaste tiden har den vuxit för varje dag ;) Äh, jag kommer vara en fin, stor julkula till jul ;)
Carolina Lidström
Det måste verkligen vara en häftig känsla att ha en bebis i magen och känna hur den sparkar och jag kan tänka mig att det känns overkligt många gånger. Tänk vad häftigt 2016 kommer bli för er del :)
Svar: Ja, det är en ganska overklig känsla :) Ser fram emot att träffa krabaten! :)
Carolina Lidström

Skriv en kommentar