Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Personalfest

2015-01-17 11:08:30 i Allmänt

I går hade vi personalfest och kvällen var jätterolig. Vi höll till på Hotell Wilhelmina och åt mat och tävlade i olika lekar och sedan dansade vi till ett liveband. Funderade lite på det här med dans. Styrdans som bugg och foxtrot kommer ju att dö ut! Det är inte många killar under 35 som vet hur man för i en bugg till exempel. Hur kommer det att se ut om 20 år? Kommer alla då sitta och prata och dansgolvet gapar tomt? Så tråkigt! Jag tycker det är roligt att dansa och kommer att tycka att det är en sorg om dansen helt försvinner.
Tidigt i morse åkte Christoffer upp till Raja med skotern för att köra där och jag och Jax tog sovmorgon och sedan har vi (eller jag, Jax gjorde inte många knop) städat upp i gästrummet efter tapetseringen. Nu blir det en långpromenad i skogen med Jax och sedan ska jag köra ett förhoppningsvis strukturerat och givande pass lydnadsträning med vildingen Imra. I torsdagkväll var hon mer vild än tam och busade runt i snön och hade sig... Blir inte riktigt klok på den där hunden. Det är som att hon tänker att hon ska jävlas med mig, haha, för att sedan helt plötsligt gå som en klocka.
Hoppas ni har en fin lördag!

Skriv en kommentar