Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Köksbordet och stolarna - före och efter!

2014-10-23 16:47:00 i Allmänt

I lördags vaknade jag med ett infall: jag skulle måla om bordet och stolarna som jag tänkt så länge men aldrig prioriterat. Besökte Colorama där jag köpte en ljusgrå nyans med namn "Fjäder" och så skred jag till verket. Och här har vi resultatet! Tycker att det ser mer vitt än ljusgrått ut i vissa ljus, men annars är jag nöjd! Var dock tvungen att lägga en duk med färg på bordet för annars blev det så himla ljust.
(Bilderna är korniga då det inte var så ljust när jag fotade).
För fler före- och efterbilder kan ni kika i Huset-kategorin: där finns det massa bilder!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kikki
Jättebra! Vad sa Christoffer? Han som inte ville att du skulle måla om det. Tur att du är en stark kvinna;)
Kram :)
Svar: Han sa inte så mycket.. eller rättare sagt: han hann inte säga så mycket för jag hade redan målat allt ett varv när han kom hem, hehe. Han var emot det men hade givit mig tillåtelse :) Kram!
Carolina Lidström

Skriv en kommentar