Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vi har hälsat på våren

2014-05-04 19:58:00 i Allmänt

Våren var kommen i Dalarna och träden höll på att slå ut, gräsmattorna var gröna och vårblommorna stod i full blom. Det är verkligen en gåva att åka ner till stugan och hälsa på våren och sen komma hem och veta att man har allt det där vackra kvar, ännu en gång! Vi har kramat och hälsat på släktingar och vänner, sprungit, sjungit barnsånger, lyssnat på Valborgskör, druckit kaffe i fina koppar, planerat för målning, läst, vilat, gått promenader, krattat bort vintern ur trädgården och njutit av en ännu ljusare tomt sedan de 13 träden äntligen tagits ned.
I morgon får ni se mer bilder!
Ps: Jag och Christoffer är verkligen ett romantiskt par. Vi har varit ifrån varandra i fem dygn och det första vi gör när jag är hemma är att fortsätta rensningen av farfars gamla garage på gården. Där ska det nämligen bli ett hundhus. Men hundhus, det har de väl redan? kanske ni tänker nu, men nej! Vi har en koja och en hundgård. Nu ska vi bygga ett hundhus som har golvvärme, plats för tre hundar med en rastgård var samt en gästhundgård av Jax befintliga hundgård. Flott ska det vara för våra fyrbenta vänner!
 

Skriv en kommentar