Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tjejdygn

2014-12-23 13:00:00 i Allmänt

Nu har vi haft vårt årliga tjejdygn. En gång per år träffas jag, Emily och Idamari (ja, vi träffas ju oftare, men inte alla tre samtidigt eftersom Idamari bor i Malmberget) och jag fylls alltid av sån glädje över att ha så fina vänner i mitt liv!
Mysmiddag!
Vi tajmade in Bonde söker fru där Linda åkte och hälsade på alla bönder som fått små bebisar!
Jag och Idamari fick feeling och började sjunga och spela massa låtar (som gamla musikesteter måste man ju hålla facklan vid liv!). Vi gick ut på en svalkande promenad och då sjöng vi luciasånger, hehe. Nattlig underhållning när den är som bäst! Sedan lade vi oss i dubbelsängen och pratade till vi somnade. Christoffer och Jax fick sova i gästrummet.
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar