Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Livet ur mobilen

2014-08-01 15:18:00 i Allmänt

Imra passar alltid på att bada när hon springer tillsammans med mig.
Måste uppfinna något slags supernotställ...
Fina jobbarkompisar på lunch innan sommarlovet!
Älskar hur en av mina elever "döpt mig" i sin mobil, haha!
Kom och spring Naturlufset i Dalasjö! Karta finns på Vilhelminas IK:s kansli!
Det läskigaste i mitt jobb är när Saxnäs skola har avslutning uppe i Fatmomakke kyrka och jag måste köra bilen med instrumenten över denna omänskligt smala bro. Jag har kanske två-tre cm till godo på varje sida. Får hjärtsnörpen varje gång.
Blomster från trädgården.
Det är jättefint när vallmon börjar dyka upp i rabatten längs huset men det är mindre fint när den tar över helt och massakerar all annan växtlighet. Det är då kriger startar som jag alltid vinner genom att förpassa all överblommad vallmo på en skottkärra och dumpa på komposten, mohahaha.
Brorsan var gårdskarl några dagar och hjälpte till med den ständigt pågående rensingen av lagårn.
Kontrasten snö på fjället och klorofyllgröna björkblad - ögonbedövande vackert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

ÅH! Fatmomakkebron! Det är någonting alldeles extra med den. Och du -- Jag ska till Vilhelmina v.33 och tänkte svänga ut någon dag och hälsa på Margareta. Hoppas du är hemma där i dagarna så kanske jag får se din nuna en sväng då också. :3 :)

Skriv en kommentar