Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sista helgen i september.

2013-09-29 20:13:18 i Allmänt

Den här helgen har varit harmonisk och bestått av lagom aktivitet varvat med vila. Är fortfarande inte frisk - är inne på fjärde (!) veckan av täta bihålor och seg kropp. Hostan börjar ge med sig nu och jag har inget halsont. När jag böjer ner huvudet spränger det i bihålorna så jag misstänker bihåleinflammation och ska försöka få läkartid i veckan så jag kan få penicellin utskrivet, om det nu är bihåleinflammation. Det är så sjukt segt. Det känns som om kroppen går på sparlåga. Jag kan inte träna och sjunga ordentligt. Längtar efter att sjunga en låt med klang (nu blir det mest ett nasalt gnissel) och sträcka ut kroppen på en runda längs elljusspåret!
I går var Christoffers pappa med sambo här och hälsade på. Acke följde också med och han sov även över till idag. Vi åt middag och spelade ett spel som jag först hatade och sedan älskade (ni kan ju ana hur det gick, hehe). Idag har jag och Imra varit på klubben och tränat med Lotta och Erika. Erikas barn var med och det var perfekt störning för Imra, spontana utfall är det bästa när man tränar hund för att få jobba extra med koncentration. I kväll har jag gått en promenad med Sabina Björk som flyttat hem efter studier i Göteborg. Det är verkligen härligt att vara ute i höstluften och prata med någon som har lika mycket pratenergi som en själv, haha!
 
 

Skriv en kommentar