Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nallekalas och konsert.

2013-10-23 19:15:46 i Allmänt

Det har varit en fullspäckad dag på jobbet idag. I förmiddags sjöng och spelade jag på Nallekalaset som Folkbiblioteket anordnar för barn mellan 0-6 år och deras nallar. Det var verkligen en upplevelse! Tänk er 160 barn som diggar och dansar loss till låtar som "Nallesamba" och "Nalle rock n roll". Lätt bland mina roligaste gig!
För några veckor sedan ringde min gamla mentor från Tannbergsskolans estetprogram och frågade om de fick komma till Vilhelmina för en PR-show med musikeleverna. Idag var dagen då de stod på scenen och framförde ett set låtar och jag tror nog att flera av mina elever blev inspirerade och lockade att söka sig till estet och ägna sig åt musik i tre år.
 

Skriv en kommentar