Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mitt jobb.

2013-01-11 13:59:48 i Allmänt

Idag är jag på jobbet! Hurra! Det var fantastiskt att återse eleverna och få kramar och berätta om idéer jag fått under lovet och projekt jag vill styra upp med dem. Det är verkligen en glädje att jobba med musik och språk och framförallt är det en skön dynamik att jobba med ungdomar. Ibland får man kämpa och ibland går allt på räls. Här går tiden aldrig sakta direkt. Nu ska jag snart ha min sista lektion för dagen. Trevlig helg på er!
 
 

Kommentarer

Så länge man njuter under tiden kan det ju gå hur fort som helst. Mitt mål 2013 är ju som du vet att vara mer i nuet. Hur det nu ska gå? Jag är redan mentalt på nästa fredag när Marcus är här och tentan är skriven.

Skönt att du är tillbaka på arbetet. Och skönt att det är helg nu igen.
Puss

Skriv en kommentar