Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Ajaj i kroppen.

2013-01-08 07:29:00 i Allmänt


 
Jag är en sådan som alltid blir sjuk på lov när kroppen slappnar av. Under detta jullov slappnade jag nog inte av förrän i söndags, helt och fullt. Detta resulterade i en kracklerad hals och en kropp som har ont överallt. Roligt... Jag som sett fram emot att träffa mina saknade elever! Hade planerat en superdag idag. Var på jobbet igår och kände mig okej, men där vid tre på eftermiddagen började symptomen komma smygandes och nu sitter jag här med feber efter en natt med kallsvettningar. Åh. Det här blir en trist dag. Hatar att vara sjuk.
 
Ovan kan ni skåda en bild på dagens matlåda. Hade förberett en burk grönt te och honung också. Känner mig lite bitter nu faktiskt..
 
Hoppas ni får en fin dag i alla fall! Själv ska jag göra häxbrygder hela dagen så jag snart blir frisk igen!

Skriv en kommentar