Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tallbarrste, blommiga tapeter och Harry P.

2012-03-11 19:57:53 i Allmänt


På torsdagmorgon åkte jag till Skellefteå.



Silver låg som vanligt på "Tronen".


Igår lyste solen så vi packade matsäck och åkte ut till Boviken. På bilden ser man en liten vik av havet, men ute "till havs" är det öppet hav. Tur. Då var vi säkrade från Isfrun (Muminreferens om ni inte förstod det).


Finin.


Vi hade glömt te hemma så jag gjorde en gammal skogshuggarklassiker (fast de drack väl mest kokkaffe?) med tallbar. Vitaminrikt och gott!


Hela Johannes familj är stora Harry Potter-fan och jag, som bara sett första filmen (!), har nu bestämt att jag ska se alla åtta. I helgen såg vi "De Vises Sten", "Hemligheternas kammare" samt kanske en timme av "Fången från Azkaban" (sedan höll jag på somna). Längtar efter att fortsätta kika!


Kommentarer

Jag blir sjuk av att kolla på kläder på Asos. :) De har ju tusentals (känns det som) fina klänningar som skulle trivas alldeles utmärkt i min garderob. Frågan är bara när jag ska hinna med att använda klänningarna?



Vad roligt med bröllop! :) Hoppas att du hittar den precis rätta klänningen. Lycka till med sökandet!
finfin bild från HP må jag säga, fortsätta på påsklovet?:D

Skriv en kommentar